[se01ep28] Naujas sezonas, mokslai ir naujos viltys

kaip sau sakau, prasideda naujas sezonas, ne tik „Senos Dulkės“ dienoraštyje bet ir asmenineme gyvenime. prasideda mokslai, kurie, tikiuosi, nesukels tiek streso kiek manau ir bijau.

nuo rytojaus nersiu į JR. System Administrator džiungles, bet man patinka kompiuteriai, ir tikiuosi 1.5 metų praeis greitai,

kas leičia dienoraštį, čia nnieko nesikeis, gal būt, bus mažiau įrašų, bet stengsiuosi keep up su sezono užduotimis…

[se01ep27] Klajūnai klausosi – Parov Stelar

Paro Stelaras, gimęs kaip Marcusas Fürederis 1974 m. lapkričio 27 d. Lince, Austrijoje, yra garsus muzikantas ir prodiuseris, garsėjantis už novatorišką indėlį į elektro-svingo žanrą. Su muzikine kelione, kurioje derinami vintažiniai garsai su moderniais elektronikos elementais, Parovas Stelar pelnė pasaulinį pripažinimą dėl savo unikalių ir užkrečiančių kompozicijų.

Stelar susižavėjimas muzika užsiliepsnojo ankstyvame amžiuje, įkvėptas įvairios jo šeimos vinilinių plokštelių kolekcijos. Dešimtojo dešimtmečio pabaigoje jis pradėjo eksperimentuoti su elektroninės muzikos kūrimu, tyrinėdamas džiazo, svingo ir house sintezę. Šis eksperimentas paskatino sukurti jam būdingą garsą, kuris sklandžiai sujungia energingus svingo eros džiazo ritmus su šiuolaikiniais elektroniniais ritmais.

2004 m., pasivadinęs Parov Stelar, Fürederis išleido savo debiutinį albumą „Rough Cuts“, pažymėdamas jo elektro svingo kelionės pradžią. Albumo sėkmė padėjo pagrindą kritikų pripažintų leidinių serijai, įskaitant „Coco“, „The Princess“ ir „The Art of Sampling“, kurių kiekvienas demonstruoja savo sugebėjimą sukurti nenumaldomai šokamus kūrinius, sulaukiančius plačios auditorijos.

Parovo Stelar proveržis įvyko 2008 m. išleidus albumą „The Paris Swing Box“, kuriame yra tokių kūrinių kaip „Catgroove“ ir „Booty Swing“. Šios dainos užfiksavo jo žanrų maišymo stiliaus esmę ir paskatino jį į tarptautinę žvaigždę. Jo muzika tapo pagrindine klubų ir festivalių dalimi visame pasaulyje, užkrečiančios melodijos ir dinamiškos aranžuotės sukuria šventės atmosferą.

Stelar įsipareigojimas peržengti menines ribas ir tobulinti savo skambesį lėmė nuolatinę tokių albumų kaip „The Invisible Girl“, „The Demon Diaries“ ir „Voodoo Sonic“ sėkmę. Bendradarbiavimas su talentingais vokalistais ir instrumentalistais dar labiau praturtino jo kompozicijas, pridėdamas gilumo sluoksnių jau taip žavintiems kūriniams.

Be studijinio darbo, Parovo Stelar gyvai atliekami pasirodymai garsėja savo energija ir panardinimu. Jo pasirodymuose dažnai dalyvauja visa grupė ir gyvų instrumentų bei elektroninių elementų derinys, pavergiantis publiką dinamiška ir nepamirštama patirtimi.

Parovo Stelar įtaka muzikos pramonei apima ne tik jo asmeninius pasiekimus. Jis atliko pagrindinį vaidmenį populiarindamas elektro svingo žanrą ir įkvėpdamas naujos kartos menininkus eksperimentuoti derinant vintažinius garsus su šiuolaikinėmis elektroninės gamybos technikomis.

Per dešimtmečius trunkančią karjerą Parovas Stelar ir toliau yra varomoji jėga elektroninės muzikos pasaulyje, palikdamas neišdildomą pėdsaką tiek žanre, kurį jis padėjo formuoti, tiek nesuskaičiuojamuose klausytojuose, kurie šoko pagal jo užkrečiamus ritmus.

[se01ep25] galimybės judėti toliau (ar tikrai?)

aš noriu judėti toliau, bet gyvenimas namuose man neduoda tokios galimybės. Kas iš to, kad mokysiousi, kad neturėsiu galimybės pritaikyti savo žinias ir būsiu “ Part Time Freelancer“ , kas iš to kad turėsiu popierių, bet galėsiu juo nusišluostyti užpakalį…

Turiu noro ir jėgų  judėti toliau, bet ir Savarankiško Gyvenimo Namai, kaip kaulas man  mėtomi ir esu pririštas šitoje laukimo grandinėje. man norisi bėgti kitur, nes galėčiau vėl viską pradėti iš naujo, vėl…. bet čia vėl kyla klausimai ir kyla nerimas, gal geriau pasilikti Veisiejuose.

visi giria dėl mano pasirinkimo mokytis ir judėti toliau, bet su tuo viskuo atrasiu savo kelią ir norus kurie nuo manęs ne priklauso ( ar tikrai?)

[se01ep24] surviving the game

keistos taisyklės kurias sugalvoja kiti, mane jau pradeda knisti, ir man vėl norisi priešintis ir naikinti viską paskui save.

man pastoviai reikia pokyčių, pokyčių ir veiksmo kitaip man ateis galas , mano pasaulis  visada turi judėti, ir keistos taisyklės mane varo iš proto.  čia jaučiuosi nesaugiai ir neramiai, nes taisyklės keičiasi ne dienom o valandom ar minutėm, o aš paparasčiausiai turiu išgyventi žiadimą, ir būti ramus, geras ir protingas…..

SKILLET – Surviving The Game

[se01ep23] važiuojantis stogas, keisti jausmai, ir …. ( savaitės apžvalga 08.13-20)

ši savaitė buvo pilna keisto šėliojimo, miego ir keistos muzikos, kuri mane išmušė iš vėžių…. labai skaudu, kad negaliu visko valdyti, ir savim pasitikėti.

visa savaitė buvo karšta, lyg pekloje, ir man nebuvo jėgų ir noro kažką gero nuveikti, buvo daug #nemieganakčių ir gyvenimo naktį, nes (beveik) visada jausdavau šiokį tokį atsigavimą.

beje, šią savaitę pasirašiau sutarį dėl mokslo ir su nekantrumu to laukiu.

[se01ep22] free fringe negyvas ir kiti prarasti projektai

man pikta ir gaila kad Free Fringe projektas nuėjo vlnp kartu su visu hostingu, ir tiek brangaus laiko kurį įdėjau keldamas knygą apie psichikos sveikatą ( vienas iš pavyzdžių) prarasta veltui….

yra toks poosakis „Nemokamas sūris būna tik spąstuose“, ir aš eiūlinį kartą į tuos spąstus pakliuvau….

dabar vyksta galvojimas kaip ir ar iš viso verta atgaivinti FREE FRINGE, ir kaip įkelti viską iš naujo, kažkaip reikia išsisukti, ir vėl įsukti visą reikalą iš naujo, bet ar verta.

[se01ep21] būk geras Andriau

man  atsibodo būti geram, protingam ir tobulam, nes kai kurie kolegos tuo  tik ir tesinaudoja. gal atėjo laikas pasiūsti visus NX….

atsibodo būti geram, nes kai kitiems būni geras, visada. aš pabrėžiu, visada liksi prie geldos.

atsibodo būti protingu, nes kvaiuliams geriau, jier neverda ssvo kasdienos beprasmybėje, jie tiesiog, nieko nejaučia ir jiems PX…. man atsibodo būti protingam, nes tos pačios geldos likimas laukūia ir čia….

man sako, kad ne laukia iš manęs tobulumo, bet viskas  , šitas suknistas gyvenimas, būti tobulu ir ne nerti į juodumas ir nesiklausyti keistos muzikos, kas man , kartais yra sunku be galo sunku….

vienintelęžę savybę kurią noriu išsaugoti ir tobulinti –  mano lankstumas, jeigu matau kad žmogus pilnas geros energijos, aš stengiuosi prie to žmogaus prisitaikyti ir jam galiu atiduoti viską (na beveik viską) ką turiu…..

[se01ep20] pyktis ir nusivylimas

…. pastaruoju metu esu piktas ir nusivylęs. piktas, kad įstrigau veiejuose dar kuriam laikui su mokslais… o nusivylęs, kad negaliu iš čia taip lengvai pabėgti.

esu, piktas, kad nevaldau savo gyvenimo ir kelio kuriuo įsivaizduoju kad turėčiau eiti. esu nusivylęs, kad visi man brangųs žmonės mane paliko ar palieka ( po truputį).

mano visi personažai ir kelionių prisiminimai varo mane į neviltį kad daugiau man taip ne nutiks, bet lieka tik hosteliuose atrasti personažai, ir susigadita sveikata po kelionių…..