[se02ep06] aš sugrįžau

pagaliau, po kažkiek laiko aš sugrįžau į gūžtą.

turėjau asmeninių reikalų, kurių čia minėti ne labai noriu, bet iš visų savo problemų išėjau kaip niekad stipresnis.

LA8 sukasi kaip pašėlęs, viskas vyksta pagal planą, ir man atrodo kad taip ir turėtų būti, bijau jinx visą reikalą….

pradėjau mokytis, ir per skausmus ir meltdown išsikapsčiau į pirmą mėnesį, ir esu laimingas kad ne pasidaviau…

[se02ep05] manipuliatorius

kartais man atrodo kad jie nežino kokiam pasaulyje ar kokioje šeimoje aš gyvenau. jiems atrodo kad aš manipuliuoju žmonėmis, ir viską vynioju į vatą, būdamas malonus ir galbūt paruošdamas žmones savo grubiam ir nevisiškai teisingam posakiui ar minčiai.

mano gyvenimas buvo toks ir man sunku to atsikratyti, mano šeimoje buvo įprasta taip elgtis ir taip išgyvendavai sunkiausius laikus. tai liko manyje. ir dabar jie mąsto, kad aš pats norėdamas tai darau ir man malonu tai daryti…. arba jie nesupranta patys apie ką kalba (čia jau kitas reikalas), ir aš jaučiu kad jiems esu nevertingas ir svetimas, bet apie tai kitą kartą.

[se02ep04] skauda mintis

kai pagalvoji apie pensionatą ir dalykus kurie jame vyksta, skauda mintis net galvoti apie tai.
kaip keista, kai durnius durnių vadina durnium, ir taip, atrodo, pasikelia savo „autoritetą“ , nors tokio jame ne matau.

keistas gyvenimas čia, ir keisti personažai, vis labiau ir labiau keistesni, bet suprantu kad kur bebėgčiau visur bus tokių, arba geresnių.
atrodo, kad su kiekviena diena vis labiau ir labiau pripranti ir nenori nieko keisti, arba keisti jau nėra ko, arba jau nesugebu kažko keisti…. tiesiog skauda mintis apie tai galvojant…..

[se02ep03] išsękimas po mokslų ir pirmos dienos

grįžimas į sistemą mane vėl pradėjo varginti ir kelti nerimą, nors viskas sekasi pakankamai gerai. pirmos mokslų dienos mane išsekino, todėl  rytoj nusprendžiau pasimti “ Mental Health Day- Off“ nes jaučiu kad jeigu nersiu į mokslus stačia galva man bus ne kas.

o šiaip yra pasiryžimas ir noras, pamatsim kaip bus toliau

Whether you select to acquire it through the Holy place of Mara in Riften, trade with vendors, discover the vast world of Skyrim, or make use of online platforms, the trip tonerin towards declaring this sought after product is full of exhilaration and journey.

[se02ep02] Klajūnai klausosi – EBM (Electronic Body Music)

„Electronic Body Music“ (EBM) yra elektroninės muzikos porūšis, atsiradęs devintojo dešimtmečio pradžioje, visų pirma Europoje, ir žinomas dėl savo išskirtinių savybių, išskiriančių ją iš kitų elektroninės muzikos žanrų. EBM sujungia post-punk, industrial ir elektroninės šokių muzikos elementus, kad sukurtų unikalų ir energingą skambesį.

Pagrindinės EBM savybės:

Pounding Beats: EBM būdingas negailestingas ir dažnai agresyvus ritmas, paprastai generuojamas būgnų mašinų ir sintezuotų perkusijų. Šie ritmai pasikartoja ir skatina, šokių aikštelėje sukuria skubos ir impulso jausmą.
Minimalistinės melodijos: EBM takeliuose dažnai būna minimalių arba pasikartojančių melodijų, daugiau dėmesio skiriant ritmui ir tekstūrai. Melodijos dažniausiai kuriamos naudojant sintezatorius ir yra sukurtos taip, kad būtų hipnotizuojančios ir kartojamos, o tai dar labiau padidintų žanro šokamumą.
Pramoninė estetika: EBM semiasi įkvėpimo iš industrinės muzikos judėjimo ir dažnai apima atšiaurius ir metalinius garsus. Ši pramoninė įtaka akivaizdi naudojant mechaninius ir metalinius garsus, taip pat su žanru susijusiuose tekstuose ir vaizdiniuose.
Vokalas: EBM vokalas paprastai pateikiamas įsakmiai ir kartais agresyviai. Jie dažnai perteikia socialinių ir politinių komentarų, distopijos ir maišto temas. Vokalo apdorojimas ir efektai yra įprasti, papildantys futuristinį ir šaltą žanro pojūtį.
Dainų tekstai: EBM dainų tekstai dažnai nagrinėja susvetimėjimo, technologijų, distopinių visuomenių ir politinės kritikos temas. Jie gali būti tamsūs ir verčiantys susimąstyti, atspindintys industrinę ir post-punk žanro įtaką.
Mada ir vaizdiniai: EBM pasižymi išskirtine mada ir vizualine estetika, kuri dažnai apima odą, nelaisvę ir futuristinį ar kiberpanko stilių. Šie vaizdai yra neatsiejama subkultūros, supančios EBM, dalis.
Dancefloor Focus: EBM pirmiausia yra šokių muzika, skirta klubų aplinkai. Jo negailestingi ritmai ir pasikartojančios struktūros skirtos priversti žmones judėti šokių aikštelėje, todėl tai yra pagrindinis pogrindžio ir alternatyvių klubų scenų elementas.
Tarp žinomų EBM menininkų ir grupių yra Front 242, Nitzer Ebb, DAF (Deutsch Amerikanische Freundschaft) ir Covenant. Bėgant metams EBM tobulėjo ir įtraukė elementus iš kitų elektroninių žanrų, tačiau pagrindinės jo charakteristikos – galingi ritmai, minimalistinės melodijos ir pramoninė estetika – ir toliau apibrėžia jo skambesį ir žavi tam skirtą gerbėjų bazę.

[se02ep01] vėl

vėl neturiu ramybės dėl dalykų kurie , gal būt, nuo manęs nepriklauso, o gal, priklauso. sugrįžimas į mokyklos suolą, keistas dalykas prie kurio turėsiu vėl priprast, sunku bet įmanoma.

žinau, dabar viskas priklauso nuo mano psichinės būsenos ir nusiteikimo kad viską įveiksiu, o jeigu ne, tai visada yra alternatyva mokytis nuotoliniu būdu.

o iš tikro, daugiau ne apie mokslus aš čia, bet apie savo sveikatą, šsipareigojimus sau ir kitiems, bet matyt, labiau įrodinėti sau…